2009.11.30.
12:26

Írta: szuperapu

Egészségedre!

Na, ez az időszak az évben, amikor egy világméretű influenzajárványtól függetlenül is, a legtöbb egy főre eső tüsszentés hangzik el az északi féltekén. (Bár a szénanáthások most biztos cáfolni fogják ezen állításomat.) Én mindenesetre sokkal többet tüsszögök, mint máskor, és érdekes módon mindig hármat. Az egyik kolléganőm mindig négyet. És általában mindenkinek van egy ilyen, az aktushoz köthető száma. Vajon mi ennek az oka? Mert azt már nagyjából tudni vélem, hogy miért nem tudunk nyitott szemmel tüsszenteni…

1 komment

Címkék: betegség emberek

A bejegyzés trackback címe:

https://szuperapu.blog.hu/api/trackback/id/tr815559993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

10155 2009.12.01. 02:26:26

erről csak az jutott eszembe, hogy volt egy angol leíró nyelvészet tanárnőm, aki első és a második tüsszentésre mindig azt mondta, hogy "Bless you", a harmadikra viszont már azt, hogy "everything has its limit".
süti beállítások módosítása