2008.08.02.
16:44

Írta: szuperapu

Szünet

Már javában tart a Goldenblog verseny énblogokra kiírt etapja és én még mindig azon rágódom, hogy hogyan sikerült megugornom azt a lécet amik a szervezők állítottak szűrési szándékkal a több mint 500 jelentkező elé. Mert én csak arról írok, hogy mi történt velem, vagy mit gondolok. Kizárólag. Lehet hogy a rajzok ilyen nagy súllyal esnek a latba? Ha valaki ír is, meg rajzol is, az már maga a komplexitás?
Mindegy.
Nem emiatt, de már egy pár hete erősen gondolkodom azon, hogy kicsit visszavonulok a webkettes színtérről, és ennek jegyében szüneteltetem a blogírást is.
Valami sokkal komplexebbre vágyom…

10 komment

Címkék: blog

2008.08.02.
16:13

Írta: szuperapu

Öregszem

Öregszem, vagy mi. Idén már másodszor vagyok beteg, megszállta kicsiny testemet valami nyavaja, begyulladt a torkom a szemem, és még lázam is volt. Ráadásként még a gondolat is kínoz, hogy csak én lehetek olyan béna, hogy 40 fokban megfázok.

10 komment

Címkék: betegség

2008.07.29.
10:20

Írta: szuperapu

web2art

Elindult a web2art projekt!
Mert úgy gondoltuk páran, hogy meg kellene piszkálni a webkettő mögött szunnyadó kreatív energiákat, hátha kisül belőle valami jó. Biztosan. Hiszen ezen a színtéren vannak a legújabb újítások, a közösségi véleményformáló interaktivitásról nem is beszélve. Már csak annyi a teendő, hogy ezt a lendületet vizuális formába öntsük.
Szóval, rajzold le az internetet, és pályázz!
(És közben add tovább az infót! Link a szokott helyen...)

5 komment

Címkék: internet art

süti beállítások módosítása