2008.01.20.
14:46

Írta: szuperapu

Dolgozni

Itt a tavasz! Vagy legalábbis arra hajaz az időjárás. És ezzel együtt megjelentek a hangyák is, demonstrálva a fagy huzamosabb távollétét, és azt is, hogy lehet serényen dolgozni, mert a lottón már megint nem mi nyertük meg a telitalálatos szelvénnyel járó több zsák pénzt, és így munkával kell fellendítenünk a családi költségvetést. Pedig már el is terveztem a közel 2 és fél milliárd módszeres elköltését, és ugye mondanom se kell, hogy az egész emberiség jól járt volna a szerencsémmel.
De azért remélem, hogy a nyertes vesz tőlem egy nagyméretű festményt...

4 komment

Címkék: lottó

2008.01.16.
10:29

Írta: szuperapu

Horror

Horrorfilmet nézni társasági esemény, és nem csak akkor ha nyeremény gyanánt blogerekkel körülvéve tekinti meg az ember a Black Sheep-et. Hanem mert az ijesztgetéshez megfelelő alany, a bátorításhoz meg támasz kell, és egyébként is minden horror kicsit társadalomkritika, akkor meg tessék komolyan venni az együtt, vagy épp csak az egymás mellett élést! (Legalább a film alatt...)
A most látott film, az igazat megvallva nem egy remekmű, merthogy paródiaként kevés benne a poén, komoly horrorként meg kevés benne a frász. Kicsit belterjes, kicsit döcögős, de láttunk már rosszabbat is.
Az ezoterika iránt vonzódó vegetáriánus természetvédőknek kötelező!

Szólj hozzá!

Címkék: blog film

2008.01.14.
15:50

Írta: szuperapu

Rally

Minden tiszteletem a Budapest-Bamako rally résztvevőinek és nemkülönben a szervezőknek, de azért a mókának is van határa. Még a Velorex átcsusszan valahogy, de Kispolákkal nekimenni a sivatagnak? Hát erősen megkérdőjelezi a dolog komolyságát. Ez a konstrukció, még motorháztető nélkül is, beadja kulcsot 30 fok felett, a stabilitása pedig vetekszik kamaszkorom párkapcsolatainak mozdíthatatlanságával.
Persze az angol srácok ebből még nem sokat sejtenek, és lehet bátorságként beállítani a bolondságot is...

2 komment

Címkék: autó

2008.01.14.
14:05

Írta: szuperapu

Kemény

Szerintem nem az a gond, hogy nem lehet mit tenni a bűnöző gyerekekkel büntetőjogilag. Az a gond, hogy gyerekek élnek az utcán, vagy épp családban úgy, hogy az élniakarás állati ösztöne az egyetlen rendező elv a nyomorult kis életükben.
És az okos felnőtteknek az az első gondolata, hogy hogyan lehetne őket bezárni.
Ez egy igen-igen kemény, kemény világ...


19 komment

Címkék: gyerek

süti beállítások módosítása