2007.10.03.
22:34

Írta: szuperapu

Nyilvános

A nemzetbiztonsági hivatal nyilvánosságra hozott a néhány titkosítás alól feloldott dokumentumot az olajügyben. Egyet példának okáért az index nevezetű hírportál is bemutat. A baj csak az vele, hogy az unatkozó nyugdíjasok már megint akcióztak, és szürke négyzetekkel kitakarták a lényeget. Illetve mindent. Illetve a dátum meg a fejléc olvasható...
Kezdenek bosszantani ezek a hülye akciók!
Ellencsapás folyamatban!

Szólj hozzá!

Címkék: kommandó

2007.10.03.
14:11

Írta: szuperapu

Jó választás

A kisebbik tündérhercegnőm egyre többször keseredik el azon tényen reggelente, hogy még nem érte el az óvodai ellátáshoz szükséges 3 éves életkort. Hát még ha tudatosul benne, hogy a nővére hetente egyszer, ezen ellátás keretében, jövő héttől úszásoktatásban részesül. Megszakad szíve! Persze nagylány meg örül. Na nem a testvérkéje bánatának, hanem annak, hogy a szülei olyan falut választottak lakhelyül, ahol uszoda is van.
Hát, körültekintőek voltunk...

Szólj hozzá!

Címkék: úszás

2007.10.03.
10:03

Írta: szuperapu

Aukció és Nyusz

Tegnap megvolt a tehénparádé jótékonysági aukciója. Egészséges gyomorgörccsel érkeztem az eseményre, de nem volt rossz. Még a Gresham palota eleganciája sem frusztrált annyira mint számítottam rá. Megismerkedtem Heldinnel, miután vagy ötször elment mellettem a nyakában tekergődző gombszemű nyusszal! Nagyon jófej kiscsaj. A másik pozitívuma az estének, hogy az alsó szegmensben teljesítő nagyobbik boci után, a minijószág kimagasló rekorderedményt produkált 7,5-szeres leütési árral.
Hogy az árnyoldalakról is számot adjak: a fizető közönség egy része lehangoló módon volt alultáplálva az intelligenciáját tekintve, Winkler Nóra pedig felkészületlen és indiszponált volt.
Kultinfo hamarosan a Tiara Magazinban...


1 komment

Címkék: tehenek

2007.10.01.
15:45

Írta: szuperapu

Bruce Willis

Tegnap Bruce Willis kétszer is megmentette a világot. Illetve próbálta. Egyszer nem sikerült. Egyszer meg meghalt. Bumm. Ilyen vasárnap után már csak napsütéses hétfő jöhet. És lőn!
Pedig egyébként szép vasárnapunk volt. Kirándultunk a lányokkal, fára másztunk, bujkáltunk a szarvasok elől, a gombák meg előlünk. Otthon meg várt a szilvásgombóc, mint kész főnyeremény.
Kellett a fenének a Bruce Willis...!
Persze így még a napsütés is szebb. Se meteor, se vírus...

Szólj hozzá!

Címkék: film kirándulás

süti beállítások módosítása