2006.10.19.
16:10

Írta: szuperapu

Kívánság

Tegnap este a kanapén heverészve, a tévét nézve egy óriási hullócsillag (illetve helyesen: meteorit) terelte el a figyelmemet. Hát erre jó a tetőtéri ablak, hogy mindig láthassuk az eget, akkor is amikor nem azt nézzük.
Mindenesetre ilyen nagy hullócsillagot még sosem láttam.
Úgyhogy kívántam is egy nagyot.


Szólj hozzá!

Címkék: csillag

2006.10.18.
14:23

Írta: szuperapu

Atom

Egy egész csapat Összevont Szemöldökű Nyugdíjast láttam ma is. Az élelmiszerboltban falatoztak az ingyenes termékmintákból, begyűjtöttek néhány nejlon zacskót a pékárunál, majd zajosan távoztak. Spórolnak a kaján, meg a tárolóeszközön. Nem csodálkozom a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség azon feltevésén, hogy akár nukleáris fegyvert is gyárthatnának. Van urán, van ész, van szabadidő. Mi kell még?

Szólj hozzá!

Címkék: kommandó

2006.10.17.
13:42

Írta: szuperapu

Apró örömök

Bár még az alsó szint burkolása, festése hátra van, már nem bírunk tovább várni, és hazaköltözünk. A tetőtér teljesen kész, csak némi küllemigazítás van hátra. A leendő lomosban berendeztünk egy ideiglenes főzőfülkét is, szóval az elkövetkezendő egy hónapot már csak kibekkeljük valahogy, ha már eddig elevickéltünk. Közelebb lesz az óvoda, a kutya örülhet a gyerekeknek és viszont, mi meg örülhetünk a külön szobának.
Apró örömök. Megint.

Szólj hozzá!

Címkék: költözés

2006.10.17.
13:13

Írta: szuperapu

Vége

Számomra véget ért a CowParade.
Az aukció - az előzetes terveknek megfelelően - engem már nem érint, hiába reménykedtem. Nem arról van szó, hogy a Manócsúszda nem lenne népszerű, vagy izgalmas. A szervezők a tehén árának fele helyett az egész tehenet adományozták a Bátor Tábornak. Megy a hatvani táborba, a beteg gyerekek nagy-nagy örömére. Ami részemről teljesen o.k., de most igazán jól jött volna a tehén árának negyede (alsó hangon bruttó 50e HUF) ami az alkotóknak jár...
Újfent rendes gyerek vagyok.

Szólj hozzá!

Címkék: tehenek

2006.10.17.
12:53

Írta: szuperapu

Varázsfőzet

Betegek a lányok. Ilyenkor sokkal nehezebben kezelhetőek. Persze ez nem azt jelenti, hogy ápolásra szorulnak, inkább csak hisztisebbek. A helyzeten csak súlyosbít, hogy a négy fal között kell őket lekötni, ami szinte lehetetlen a csajok mozgásigényét tekintve. Tegnap mégis sikerült kezesbárányt varázsolnom a két boszorkányból. A varázsfőzet pedig túrós-spenótos tészta volt!
Méghogy a gyerekek nem szeretik a spenótot!



Szólj hozzá!

Címkék: gyerek kaja

süti beállítások módosítása