2006.09.29.
15:08

Írta: szuperapu

Mozog

Ma kerültek helyükre a lépcsőfokok. Háát, finoman szólva nem valami stabilan állnak a fémszerkezeten. Illetve a fémszerkezet..., vagy mit tudom én. De azt mondják a szakemberek, hogy ha a korlát is fenn lesz akkor megszűnik a probléma létezni. Nekik legyen.
Ha nem, akkor flancolhatunk, hogy nekünk mozgólépcsőnk van!

Szólj hozzá!

Címkék: lépcső

2006.09.28.
20:29

Írta: szuperapu

Földönkivüli

A nátha erősen gátolja a kreativitásom, pedig most halmozottan szükségem lenne rá. Mert persze nyakamon a határidők. De a légutaim elülső szakaszában feltoluló nyálkák úgy látszik rátelepedtek az agyamra...
Mint egy harmadosztályú sci-fi földöntúli, gonosz teremtményei.
Segítség!!!

Szólj hozzá!

Címkék: munka

2006.09.28.
14:40

Írta: szuperapu

Más

Tulajdonképpen lendületben van a projekt és szerencsés együttállások esetén már jövőhét végén költözhetünk. Kár, hogy most fogy ki az a mosdószekrény az áruházban ami nekünk kellene. Még jó hogy nem végleg futott ki a széria, mint a csempe esetében, mert akkor már tényleg  valaki más fürdőszobájára hasonlítana a fürdőszobánk.

Szólj hozzá!

Címkék: fürdöszoba

2006.09.28.
09:35

Írta: szuperapu

Első nap

A nagylány ma először ment óvodába. Még nem alszik ott, de már élesbe megy a dolog, vitte a teljes menetfelszerelést is. Remélhetőleg nem lesz komolyabb gubanc, bár nincs az oviban internet elérés, és laptopot sem vihet be a gyerek.

Szólj hozzá!

Címkék: internet gyerek

2006.09.26.
14:42

Írta: szuperapu

Hibás

Nem elég, hogy nyamvadt kis porhüvelyem elég döcögve működik (a térdem szana meg széjjel, és engem is utolért a takonykór), még a munkahelyemen is sikerült belefutnom egy orbitális hibába. Most már a lelkem is döcög.
Tartalomhoz a forma, vagy fordítva.



Szólj hozzá!

Címkék: munka

süti beállítások módosítása