2006.04.28.
13:01

Írta: szuperapu

Hétvége

Hosszú hétvége jön. Ami persze nem is lesz olyan hosszú. Már ha azt nézem, hogy milyen hosszúságút szeretnék eltölteni a csajokkal. De majd igyekszünk okosan kihasználni az időt. Épp ezért kocsival megyek, meg azért is mert a húgom nem kapott helyjegyet és őt is én viszem.

Szólj hozzá!

Címkék: utazás

2006.04.27.
14:32

Írta: szuperapu

Ész nélkül

Vágják a szemközti dombon az erdő maradékát. Bimbózó akácfák, fészekrakó vagy már éppen költő madarak...
Hihetetlen gyorsasággal felzabáljuk ezt a szerencsétlen bolygót.

Szólj hozzá!

Címkék: környezetvédelem

2006.04.27.
14:17

Írta: szuperapu

Döntőben

A vízilabdaélet sok rossz hírrel volt tele a közelmúltban. Halálesetek, bunyók, állampolgárság váltás, euroliga, stb. Igazán kellett már egy - igaz csak a Vasas drukkereknek kedvező - jó hír.
A Vasas újra döntős!

Szólj hozzá!

Címkék: sport vizipóló

2006.04.26.
21:03

Írta: szuperapu

Alapítványi boci

A tehenem mögül kihátrált a lila csokis szponzor, de nem is bánom. Így nem kell egy multinak lefeküdnöm, mert persze kis átalakításokat kellett volna eszközölnöm a jószágon. Az örökbefogadóm így egy alapítvány lett, az egyik a rendezvény két támogatottja közül.  Remélem ezzel is segíthetem őket. Szóval igyekszem, hogy jó befektetésként tekintsenek majd a kész műre.

Szólj hozzá!

Címkék: tehenek

2006.04.26.
11:46

Írta: szuperapu

Fontos kellék

A tegnapi séta során elveszett a nagylány alvósmacija!
Pánik. Szaladgálás.
Ez az a lény ami lassan három éve szinte mindig vele volt, de az alvásnál nélkülözhetetlen. Vele beszélte meg a sérelmeit, meg a szülőbosszantó terveit...

Ma reggel a gyógyszertárban meglett.

Szólj hozzá!

Címkék: maci gyerek

2006.04.26.
11:44

Írta: szuperapu

Látogatóban

A nagyobbik lány szocializációját előremozdítandó ovilátogatást szervezett neki a nagyanyja. Pár órára ovis lehet. Lehetne. Mert nem nagyon tetszik neki. Hát mondjuk én sem vagyok oda a nagy tömegben előforduló kiskorúakért, de én felnőtt vagyok.
Meg pedagógus.

Szólj hozzá!

Címkék: óvoda

2006.04.25.
14:42

Írta: szuperapu

Motorizáció

Ritkán de kibújik belőlem a harcos természetvédő. Most is. Mert itt a tavasz, itt a jó idő, és itt vannak az IQ-jukkal forditott arányban hangos járműveikkel az endúrósok, vagy cross-motorosok, vagy mik. Nem érdekli őket hogy tájvédelmi körzet, természetvédelmi terület, vagy csak szimplán természetes környezet, lényeg a zúzás. Amit megértenék, de. Szóval lenne egy javaslatom (ha tud valaki illetékeshez kontaktot, az lépjen): ezekre a motorokra csak az kapjon engedélyt aki célirányos sportegyesülethez tartozik - aminek van speciális pályája. A pálya és a lakóhely között pedig legyen kötelező a trailer használata (közlekedésre amúgy is alkalmatlanok szerintem ezek a gépek.)
Vagy adjanak ki vadászengedélyt endúrósokra is.

Szólj hozzá!

Címkék: környezetvédelem

2006.04.25.
10:40

Írta: szuperapu

Kezdődik

Tehenek címkével, úgy néz ki, a közeljövőben egyre több bejegyzést fogok megejteni. És szerencsére nem csak azon okból, hogy június elején tehenek lepik majd el fővárosunkat, hanem inkább azért mert a jövő hét elejétől elkezdem a saját tehenem legyártását.
Gyermeki izgalom lett rajtam úrrá!

Szólj hozzá!

Címkék: tehenek

2006.04.24.
14:58

Írta: szuperapu

Öröm

A tető fő szerkezete elkészült. Ha már a külső szigetelést szolgáló fólia is felkerül, akkor már akár az eső is jöhet. Persze a teljes kényelem még hetekre van, de minden apróságnak illik örülni.
Egyébként is, örülni jó.

Szólj hozzá!

Címkék: tető

2006.04.24.
14:56

Írta: szuperapu

Vége

A családdal töltött összkomfortos hétvége sajnos már a hátam mögött van. A csajok hiánya most különösen rosszul esik, de valahogy csak kibírom péntekig, s addigra talán elmúlik az izomlázam is, mert persze mindkét csaj szó szerint állandóan rajtam lógott, volt, hogy egyszerre... :)
A nagyobbikat még fagyizni is elvittem, ami alacsony korát tekintve felért egy zsonglőr számmal. Mármint részemről. Mert az már szinte egy cirkuszi mutatvány volt, ahogy azért küzdöttem, egy szál papírzsebkendővel, hogy az adott cukrászipari termék rendeltetésszerűen legyen felhasználva.


Szólj hozzá!

Címkék: gyerek fagyi

süti beállítások módosítása