2006.11.28.
15:17

Írta: szuperapu

Étterem kritika

Egy lakodalom lebonyolítása szerintem jó promóciós terep lehet bármelyik vendéglátóipari egységnek, annak ellenére, hogy a vendégek nem elsősorban enni járnak az ilyen eseményekre. Mi a Colombus Pub nevezetű hajón voltunk szombaton egy ilyen eseményen, de nem a kaja miatt marad az este emlékezetes.
A húsleves felejthető volt, azzal együtt is, hogy engem ebben a fegyvernemben nehéz lenyűgözni. A meleg előételként felvezetett hortobágyi húsos palacsinta viszont már kritikán aluli volt. A tölteléke valami fűrészpor jellegű csirkemell darálék volt, amiről a pincér szemrebbenés nélkül állította, hogy marha (de lehet, hogy a szakácsról beszélt). A vegyestálon a szűzérme karaj, a harcsafilé pedig helyenként busa volt, ami ugye az árfekvést tekintve sem mindegy. A Cordon Bleu ízetlen és erősen mirelit-áru jellegű volt. A köret volt az egyedüli elfogadható objektum a tálon, kellemesen vajas és a magyar viszonyokhoz képest ropogós volt. A desszertként felszolgált tiramisu már nem tudta megmenteni a menüt, pedig egész jól sikerült a felhasznált nagy mennyiségű cukor ellenére is.
A buli persze nagyon jó volt, a nagyi is túlélte a bébicsősz szerepet, sőt, jól szórakozott a kisasszonyokkal. A Colombus Pub-ot viszont nem ajánlanám senkinek! Ilyen hibákat egy falusi csárda sem követhet el büntetlenül, a - szinte egyetlen pozitívumként megemlíthető - csodás panorámát meg élvezhetjük a partról is, egy finom vacsora elfogyasztása után, egy egészségügyi séta keretében.

Szólj hozzá!

Címkék: barátok lagzi

A bejegyzés trackback címe:

https://szuperapu.blog.hu/api/trackback/id/tr645559206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása