2011.03.23.
06:28

Írta: szuperapu

Színjáték

Hallgatom a rádióban a közérdekű közleménynek álcázott (fizetetlen) politikai hirdetést, miszerint folyamatosan növekvő számban küldik vissza az ügybuzgó polgártársak a javaslataikat az alkotmányozás témakörében. Meg hogy a kormányunk kíváncsi mindenki véleményére. És még ad is rá...
A jámbor szavazó és tesztkitöltő meg el is hiszi, hiszen olyan példák lebegnek a szeme előtt mint például az Alkotmánybíróság, a Költségvetési Tanács, és a Földrajzinév-bizottság esete a véleménynyilvánítással, illetve a kormánnyal. Nagy az isten állatkertje.

1 komment

Címkék: emberek

A bejegyzés trackback címe:

https://szuperapu.blog.hu/api/trackback/id/tr545560206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kkl 2011.03.23. 07:32:45

Szegény, birka magyar népem! Miért nem gondolsz bele, hogy ha kapsz egy ikszelgetős szart (pardon, nemzeti konziltációs kérdőívet), melyet igen szoros határidőn belül kell visszaküldened, nemhogy nem lesz, aki az alkotmányozásnak nevezett kutyakomédia kezdetéig feldolgozza a válaszaid, de meg sem várták ezt. Mi több, már rég Orbán bólogató kutya alakú golyóstolla (pardon, a köztársasági elnök) előtt fekszik a tervezet. Drága magyar birka népem! Miért hiszed azt, hogy a kormányt tényleg érdekli a véleményed? Édes nemzetem, ha valóban elhiszed mindezt, meg is érdemled.
süti beállítások módosítása