2009.04.29.
09:45

Írta: szuperapu

Fontos

Amikor valahol a múltban a versenysport igája nyomta a vállamat, volt egy nehezen tolerálható becsípődésem miszerint nekem nem a győzelem volt a legfontosabb…, egyedül csak az volt a fontos. Az olyan szállóigéket, mint hogy a részvétel a fontos, meg hogy a tisztes helytállás a lényeg mindig is a született vesztesek mottóinak tartottam.
De most ahogy nézem az A-csoportos jégkorong világbajnokságot, a korral járó élettapasztalat mellett a magyar válogatott szereplése is tovább árnyalja a fenti gondolatmenetben rejlő buktatókat. Persze a játékosok nyilatkozataiból kiderül, hogy a vereség rosszul esik bárkitől bármikor, de le a kalappal a játékosok és a kint szurkoló honfitársaink előtt, a mutatott mentalitásért. Természetesen a mutatott ragyogó teljesítmény mellett.

 

 

1 komment

Címkék: sport hoki

A bejegyzés trackback címe:

https://szuperapu.blog.hu/api/trackback/id/tr215559849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

51043 2009.04.30. 10:04:59

erre tényleg büszkék lehetünk :) http://href.hu/x/8w2c
süti beállítások módosítása