2007.12.14.
12:09

Írta: szuperapu

Álomvilág

Az ész megáll, a föld meg forog tovább!
A vasutasok továbbra is valamiféle álomvilágban élnek, ahol nekik minden jár, mondhatni menetrendszerűen. Most például, még mielőtt sztrájkolni kezdenének, benyújtották az újabb igényüket, miszerint a MÁV Cargo privatizációjának extra nyereségére tartanak igény a dolgozók. Mert a nyereségből nekik részesedés jár! 3 milliárd forint, mivelhogy olyan jól dolgoztak... Kérdés hogy a MÁV több 10 milliárdos veszteségét miért nem akarják ezen elvek mentén ugyanígy elrisztelni? Hamár. És tessék fizetni a késő vonatok után is, a fizetés terhére, időarányosan, és zsebből finanszírozni a veszteséges mellékvonalakat!
Súlyos képzavarban tobzódnak egyesek, akkor most szociális intézmény, vagy kommunista kaláka a MÁV? Vagy elmegyógyintézet?

11 komment

Címkék: sztrájk

2007.12.12.
13:39

Írta: szuperapu

Jó lesz

Elővételben eladtam egy triptichont!
Ami ugye három festmény, három darab ötvenszer ötven centiméteres vászon. A címe "Innováció, ráció, kommunikáció", és már most fáj a szívem, hogy meg kell tőle válnom, pedig még meg sem festettem. Remélem ezzel a mozzanattal beindul a bolt, és a jövő évtől megváltozik a dolgok menete. És jó lesz, ha vannak is erkölcsi aggályaim.

Szólj hozzá!

Címkék: art

2007.12.11.
15:18

Írta: szuperapu

Kritika

Nem unatkozom. Sőt! Szokás szerint ezeregy kacifánton átvágva fogok az új esztendőre ráfordulni, de mégis szívesen bevállalnék egy kis fakultatív programot. Mert ha már ilyen tettvágy, meg közléskényszer él a honi gárdistákban, akkor szervezhetnénk rájuk egy jó hangulatú náciverést. Valahogy úgy, ahogy cseh meg német elvbarátaink szokták volt csinálni. Csak hogy érezzék a törődést, meg a jóérzésű emberek kritikáját a bőrükön.
A saját szájuk íze szerint fogalmazva!

Szólj hozzá!

Címkék: fasizmus

2007.12.11.
14:23

Írta: szuperapu

Betörés

Betörtek az óvodába!
Érdekes gondolat Mikulás és Karácsony között, lenyúlni, tulajdonképpen a gyerekektől a TV-t, DVD lejátszót, magnót, miegymást. De, lehet, hogy pont a Mikulás volt! Hiba lehetett a kréta körül, hazaérve nem stimmelt a könyvelés, vagy csak egyszerűen rájött, hogy kis falunk kiskorúi nem is annyira jók.


7 komment

Címkék: mikulás

süti beállítások módosítása