2007.08.10.
23:43

Írta: szuperapu

Helyszíni tudósítás

Először is semmi sem lesz olyan, mint régen.
Mert már sosem leszek húszéves. De a Madness koncert elején elsírta magam. És üzenem a Wan2 szerkesztőségének, hogy aki a "House of Fun"-tól várta a koncert csúcspontját az nagyot csalódhatott vagy legalábbis nem ismeri a az "Our House"-t, a "Night Boat to Cairo"-t és a "Must Be Love"-ot. Szóval neki meglepetés lehetett. Ahogy nekem a találkozás Komédiással a Day.hu sátrában. Meg az hogy a Skatalites-on már a harmadik számnál verejtékben úszva ropva rájöttem hogy ezek már negyven éve eljátszottak mindent ami maga a ska. (Csókolom.)

És a T-Online-nak kösz a lehetőseget, de attól még egy fasiszta banda, és nagyon durva, hogy ezért a posztért letétbe kellet helyeznem a személyi igazolványomat.

1 komment

Címkék: sziget

2007.08.09.
21:33

Írta: szuperapu

Program

Holnap szigetelek.
A program összeállítása most sem volt akadálymentes az átfedések miatt, de sikerült egy használható vezérfonalat összeeszkábálnom. A Gogol Bordello-t sokan ajánlották, és ami lejött belőle az alapján eklektikus vidámkodásra számítok ami kezdő lökésnek megteszi fél 5-től a Nagyszínpadon. Az Üllói Úti Fuck-ra azért át kell érnem (17.30) az Open-re, mert mióta az esküvői meghívónkra az Esküvő című számuk első strófáját írtuk idézetként, azóta családtagként kezeljük őket. A Skatelites a legnagyobb dobás ezen a napon, de persze a Madness miatt megyek ki... Levezetésnek Malacka és a Tahó újra az Openen hajnali 1-kor.
És közben sör, és haverok, némi kultúra és Civil Sziget.

Szólj hozzá!

Címkék: sziget

2007.08.08.
15:19

Írta: szuperapu

Ajánló

Nem vált be a tavalyi optimista jóslat, miszerint idén már megint, és újra egy hétig szigetelünk együtt az asszonnyal. Idén is csak egy nap, és idén is külön. Ma nejem szigetelődik el a való világtól, és mulat remélhetőleg egy jót. Én az alábbiak ajánlottam neki:
A Bahián fél 7-től a sógorom kedvencei nyomulnak Kaukázus néven. Melegítésnek nem rossz. Természetesen a Quimby-t nem fogja kihagyni, javasoltam, hogy ha lusta átmenni a Salif Keitára, akkor lazuljon tovább a Nagyszínpadnál a Manu Chao-ra, de a Pesti Est-nél a 30Y sem egy utolsó dolog 9 órától.  Este 11-től meg le lehet parkolni az Arany Ászok sátránál, és a sör mellé lassanként fogyasztani az Emil Rulezt, Kowalskyt mega Vegát, és zárásként a Belmondót. Esetleg az Openen szóba jöhet a Barbaro hajnali 1 órakor. Szerintem.
Én meg megyek pénteken.

Szólj hozzá!

Címkék: sziget feleségem

2007.08.08.
14:23

Írta: szuperapu

Viszlát

Kihalt a kínai édesvízi delfin. Funkcionálisan.
De szerintem, optimistán állva a dologhoz, csak arról van szó, hogy látva a bolygó szomorú és egyre közelgő végét, inkább csak elmentek. Aztán eltűnik innen az összes delfin, ahogy azt Douglas Adams megjövendölte, és kész. Az hogy egyelőre nem kaptunk búcsúajándékot "Viszlát, és kösz a halakat!" üzenettel nem egy helytálló ellenérv, inkább csak annak a példázata hogy senki sincs aki megérdemelné.
És ezúttal sincs happy end.


3 komment

Címkék: környezetvédelem

süti beállítások módosítása