2006.12.31.
15:30

Írta: szuperapu

Földrengés

Körülbelül egy órája átéltem életem harmadik földrengését. (Az elsőt átaludtam, a másodiknál meg olyan szinten voltam ittas, hogy nem tűnt fel.)
Érdekes módon csak a felső szinten lehetett érezni, de ott sem volt durvább annál, mint mikor a kisasszonyok végig robognak a házon. De mivel a csajok aludtak így igen-igen furcsa volt, vagy inkább ijesztő.
Szellemgyerekek randalíroznak...

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek

2006.12.29.
18:47

Írta: szuperapu

Tervek

A villanyszerelőnek hála holnap beszerelhetem a tűzhelyszettet a helyére, és akár össze is állhatna a konyha, ha holnap lenne időm elszaladni a mosogatócsapért, és a hiányzó fiók előlapokért. De nemigen lesz. A jövő héten meg generálozzák a futóművemet, úgyhogy akkor meg azért nem fogok ráérni.
De térdműtétem után, mondjuk két hét múlva, dzsiggelhetek majd a teljesen kész új konyhában.
Vagy inkább sütök valamit.

Szólj hozzá!

Címkék: konyha

2006.12.29.
18:36

Írta: szuperapu

Ünnepi körút

Túl vagyunk az idei karácsonyi ünnepeken, és újra itthon vagyunk.
A szenteste mondhatni tökéletes volt az új nappaliban, annak ellenére, hogy a karácsonyfa-talp természetesen kilehelte a lelkét a reá nehezedő nyomás alatt, amit a fa illetve az ünnep jelentőségének a súlya fejtett ki. Kénytelen voltam hát a konyha pult munkalapjának maradékából eszkábálni egy ideigleneset. A fán sikerült jól elosztani a díszeket, a kandallóban ropogott a tűz a csajok izgatottan bontogatták az ajándékokat, miegymás. Béke, nyugalom, karácsony.
Másnap pakolás, irány a szokásos családi körút. Első megálló Miskolc.
A kicsinek begyulladt a jobb szeme, a nagy köhögött, estére mindkettőnek 39 fokra szaladt fel a testhőmérséklete, így az ünnep második napján a gyermekorvosi ügyeleten kezdtünk. Persze volt ajándékozás, eszem-iszom, nagycsalád. Béke, nyugalom, karácsony.
Másnap pakolás, következő megálló Nyíregyháza.
A lányok a vödörszámra adagolt különböző színű és ízesítésű kanalas orvosságok hatására a gyógyulás útjára léptek, így vidámabban állhattak a további ajándékozások és családi vigasságok elébe. A havazás a ma délelőtti programot kicsit módosította de itt is megvolt családlátogatás és vendégfogadás, az eszem-iszom, a nyugalom, a ...
Csak az internet, csak az hiányzott nagyon.

Szólj hozzá!

Címkék: utazás

süti beállítások módosítása